کتاب «ملازم اول؛ غواص» نوشته «محسن صیفی کار» به همت حوزه هنری استان همدان و در آستانه سالگرد عملیات کربلای 4 به چاپ رسید.
محسن صیفی کار با بیان اینکه کتاب «ملازم اول غواص» به روایت «محسن جام بزرگ»به رشته تحریر درآمده است، گفت: این کتاب به روایت غواص و نیروی چیره دست واحد اطلاعات عملیات لشکرانصار الحسین(ع) همدان، به نام محسن جام بزرگ به نگارش درآمده که پس از اعزامش از کلاس های تدریس در آموزش و پرورش همدان به جبهه ها، در عملیات هایی چون والفجر ۲، شناسایی بشگان، والفجر ۵، والفجر ۸، عملیات انصار در جزیره مجنون و در نهایت در عملیات کربلای ۴ حضور فعال و تأثیرگذار داشته است.
این پژوهنده دفاع مقدس با اشاره به اینکه محسن جام بزرگ در عملیات کربلای ۴، با جراحت بسیار شدیدی به اسارت عراقی ها درآمده است، تصریح کرد: در کتاب «ملازم اول؛ غواص» به نقش ویژه محسن جام بزرگ و رزمندگان گردان جعفر طیار(ع) قبل از عملیات کربلای ۴ در حوزه آموزش غواصی به رزمندگان و بعد از اسارت مبنی بر تشکیل جبهه دیگر در قلب دشمن اشاره می کند.
وی کتاب «ملازم اول؛ غواص» را از تولیدات مشترک حوزه هنری و مرکز حفظ آثار سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان عنوان کرد و افزود: این کتاب دارای ۲۶ فصل، ۸۳۸ صفحه است و همزمان با سالگرد عملیات کربلای ۴ از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه هنری استان همدان، صیفی کار این کتاب را روایتگر عملیات کربلای ۴ و درخشش رزمندگان استان همدان در این عملیات دانست و تصریح کرد: بخش عمده این کتاب شامل دوران کودکی، سربازی، انقلاب، گشت های شناسایی اطلاعات و عملیات و روایت های مختلف گردان غواصی در سال های دفاع مقدس است.
انتهای پیام
ثبت نظر