ساعت 24-طرز تهیه کیک شیر موز و عسل / طرز تهیه کیک شیر موز و خرما / طرز تهیه کیک شیر موز و گلاب / مواد لازم برای تهیه کیک شیر موز / خواص موز
طرز تهیه کیک شیرموز و عسل :
پیمونه لیوان فرانسوی دسته داره.
چهار عدد تخم مرغ هم دمای محیط را با یک پیمانه شکر ( بخاطر عسل ، شیرینی کیک بسته به ذائقتون ، متغیره . من یه پیمونه سرخالی شکر ریختم ) و یک هشتم قاشق چایخوری وانیل هم میزنیم تا سفید و کشدار شود . یک پیمانه شیر موز عسل که از قبل آماده شده ( ترکیب موز ، شیر ، عسل ) و نصف پیمانه روغن مایع اضافه کرده و مخلوط میکنیم . دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر سه بار الک شده رو ریخته و مخلوط میکنیم . قالب را چرب و آرد پاشی میکنیم و مایه را درون قالب ریخته و با دمای صد و هفتاد درجه حدود پنجاه دقیقه میپزیم . چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنین . این کیک بافتی سبک و عالی داره و از خوردنش سیر نمیشین
کیک شیرموز و گلاب
طرز تهیه کیک شیر موز و گلاب:
چهار عدد تخم مرغ را با یک پیمانه شکر و یک هشتم قاشق چایخوری وانیل هم میزنیم تا سفید و کشدار شود . نصف پیمانه شیر موز که قبل آماده شده ( ترکیب موز ، شیر ، عسل ) و کمتر از نصف پیمانه گلاب و نصف پیمانه روغن مایع اضافه کرده و مخلوط میکنیم . دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر الک شده ریخته و مخلوط می کنیم . قالب را چرب میکنیم و مایه را درون قالب میریزیم و با دمای صد و هفتاد و پنج درجه حدود پنجاه دقیقه تقریبا لازم است تا کیک پف کرده و بپزد . چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنین .

کیک شیرموز و خرما
طرز تهیه کیک شیر موز و خرما:
چهار عدد تخم مرغ هم دمای محیط را با یک پیمانه شکر ( بخاطر خرما ، شیرینی کیک بسته به ذائقتون ، متغیره . من یه پیمونه سرخالی شکر ریختم ) و یک هشتم قاشق چایخوری وانیل هم میزنیم تا سفید و کشدار شود . یک پیمانه شیر موز خرما که قبل آماده شده ( ترکیب موز ، شیر ، خرما ) و نصف پیمانه روغن مایع اضافه کرده و مخلوط میکنیم . دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر سه بار الک شده رو ریخته و مخلوط میکنیم . قالب را چرب میکنیم و مایه را درون قالب ریخته و با دمای صد و هفتاد درجه حدود پنجاه دقیقه میپزیم . چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنین .

خواص موز
موز یکی از محبوب ترین میوه های جهان است.
بومی به جنوب شرقی آسیا، آنها در حال حاضر در بسیاری از نقاط گرم جهان رشد می کنند.
موزها در رنگ، اندازه و شکل متفاوت است.
شایع ترین نوع Cavendish است که نوعی موز دسر است.
موز حاوی مقدار منصفانه فیبر و همچنین چند آنتی اکسیدان است. یک موز متوسط (118 گرم) همچنین دارای:
پتاسیم: 9٪ RDI
ویتامین B6: 33٪ از RDI
ویتامین C: 11٪ از RDI
منیزیم: 8٪ RDI
مس: 10٪ از RDI
منگنز: 14٪ از RDI
کربن خالص: 24 گرم
فیبر: 3.1 گرم
پروتئین: 1.3 گرم
چربی: 0.4 گرم
هر موز فقط حدود 105 کالری دارد و تقریبا منحصرا از آب و کربوهیدرات تشکیل شده است. موز حاوی پروتئین بسیار کم و تقریبا بدون چربی است.
کربوهیدرات ها در موزهای سبز و نابالغ عمدتا از نشاسته مقاوم هستند، اما به محض رسیدن موز، نشاسته به شکر (گلوکز، فروکتوز و ساکاروز) تبدیل می شود.
موز غنی از پکتین است، نوعی فیبر است که گوشت را به شکل ساختاری اسفنجی آن می دهد.
موز متوسط دارای حدود 3 گرم فیبر است که موز را به منبع فیبر نسبتا خوب تبدیل می نماید.
موز حاوی دو نوع اصلی فیبر است:
پکتین: بعد از رسیدن موز کاهش می یابد.
نشاسته مقاوم: در موزهای نرسیده یافت می شود.
نشاسته مقاوم در هنگام هضم غذا را از بین می برد و در روده بزرگ شما قرار می گیرد، که باعث باکتری های مفید در روده شما می شود.
علاوه بر این، برخی از مطالعات پیشنهاد می کنند که پکتین می تواند در مقابل سرطان روده بزرگ از انسانها محافظت کند
پتاسیم منبعی است که برای سلامت قلب ضروری است - به ویژه کنترل فشار خون.
با وجود اهمیت آن، تعداد کمی از مردم پتاسیم را در رژیم غذایی خود دریافت می کنند .
موز یک منبع غذای عالی پتاسیم است. یک موز متوسط (118 گرم) شامل 9 درصد RDI است.
رژیم غذایی غنی از پتاسیم می تواند به کاهش فشار خون کمک کند، و افرادی که مقدار زیادی پتاسیم مصرف می کنند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را به میزان 27٪ کاهش می دهند.
علاوه بر این، موز حاوی مقادیر قابل توجهی از منیزیم است که برای سلامت قلب نیز مهم است . ( طرز تهیه کیک موز و عسل )
ثبت نظر