Fa En سه شنبه 25 شهریور 1404 ساعت 16 و 22 دقیقه

برپایی کنفرانسی با محوریت "راه ابریشم"

برپایی کنفرانسی با محوریت "راه ابریشم"

در حاشیه سومین کنفرانس بین‌المللی «باستان‌شناسی و حفاظت راه ابریشم»، نمایشگاه کتاب و عکس‌های آثارِ قرار گرفته در راه ابریشم نیز به نمایش در می‌آیند.

سه شنبه 22 آبان 1397 ساعت 17:57

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، بهروز عمرانی، سرپرست پژوهشگاه و دبیر اجرایی کنفرانس بین‌المللی باستان‌شناسی و حفاظت راه ابریشم با اعلام این خبر گفت: در نمایشگاه کتاب، کتاب‌های منتشر شده با موضوعاتی مانند «جاده ابریشم»، «کتاب تبریز ۲۰۱۸»، «چکیده مقالات کنفرانس» و «نظری بر کاروانسراهای ایران در سیستم سنجش از دور» به نمایش گذاشته می‌شود.

وی با بیان این‌که علاوه بر پوسترهای منتخب، نمایشگاهی نیز از عکس‌های بابک صدیقی از آثار قرار گرفته در راه ابریشم در ایران نیز نمایش داده می‌شود، توضیح داد: در کنار سخنرانی‌های برنامه‌ریزی شده برای دو روز ۲۳ و ۲۴ آبانماه که در کاروانسرای «یام» تبریز برگزار می‌شود، در روز ۲۵ آبان نیز شرکت کنندگان، مهمان دانشگاه هنر اسلامی تبریز خواهند بود که با بازدید از کارگاه‌های مرمتی آنجا و نشست علمی تجارب خود را به اشتراک می‌گذارند.

او اظهار کرد: کنفرانس بین‌المللی باستان‌شناسی و حفاظت راه ابریشم توسط پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و با همکاری دانشگاه نانجینگ چین، دانشگاه هنرهای کاربردی وین و همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان شرقی  برگزار شده است.

به گفته وی، ۲۷ پژوهشگر و متخصص موزه راه ابریشم (باستان‌شناس، معمار و مرمتگر) از کشورهای اتریش، آلمان، ایتالیا، چین، روسیه، رومانی و ازبکستان در این کنفرانس حضور دارند.

۹۲  چکیده مقاله فارسی و ۳۸ مقاله لاتین به دبیرخانه علمی این کنفرانس ارسال شده که شمار چکیده‌های پذیرفته شده فارسی برای تنظیم و ارسال اصل مقاله ها بالغ بر ۷۴مورد است. باتوجه به آراء داوران در مجموع ۲۶ مقاله (۱۶ مقاله به زبان فارسی و ۱۰ مقاله به زبان لاتین) برای ارایه به کنفرانس در نظر گرفته شده است.

نخستین و دومین کنفرانس بین المللی باستان شناسی و حفاظت در امتداد جاده ابریشم به ترتیب در سال های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۵ در کشور چین برگزار شد.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 242

ثبت نظر

ارسال