Fa En پنجشنبه 20 شهریور 1404 ساعت 2 و 6 دقیقه

آیت‌الله حسینی بوشهری:مسئولان در ترویج فرهنگ نماز، احساس مسئولیت کنند

آیت‌الله حسینی بوشهری:مسئولان در ترویج فرهنگ نماز، احساس مسئولیت کنند

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه گفت: مسئولان و مدیران در ترویج فرهنگ نماز، احساس مسئولیت کنند.

یکشنبه 23 دی 1397 ساعت 19:25

، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری ظهر امروز در سومین جلسه شورای اقامه نماز استان قم در سالن جلسات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: خوشبختانه استان قم در ترویج فرهنگ نماز و اجرای برنامه هایی در رابطه با اقامه نماز پیشگام بوده است.

عضو خبرگان رهبری افزود:باید برنامه های راهبردی در خصوص ترویج نماز را از قم آغاز کرد و آن را بسط و گسترش داد و قم به عنوان الگو در فرهنگ نماز وارد عرصه شود.

وی تصریح کرد: نماز یکی از ارکان دین و از فریضه های الهی است و امروز با توجه به گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی باید در جهت ترویج فرهنگ نماز سرمایه گذاری کرد و جوانان را به سمت و سوی نماز سوق داد.

آیت الله حسینی بوشهری بیان کرد: در واقع همه ارگان ها و نهادها و حوزه های علمیه باید در ترویج نماز سرمایه گذاری کنند چرا که نماز حق والایی بر گردن ما دارد و دارای آثار و برکات زیادی است.

وی خاطرنشان کرد: هیچ کس نباید در مورد اقامه نماز در جامعه و در بین جوانان کوتاهی کند؛ در این خصوص مسئولان و مدیران نیز در ترویج فرهنگ نماز، احساس مسئولیت کنند.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه عنوان کرد: دولت باید در نظام جمهوری اسلامی پذیرای مسئولیت در قبال ترویج فرهنگ نماز باشد.

وی گفت: برگزاری چنین جلساتی موجب هم افزایی مسئولان در ارتباط با اقامه نماز و ترویج این فرهنگ با ارزش می شود.  

جذب جوانان به سمت نماز نیاز به فرهنگ‌سازی و آسیب‌شناسی دارد

بهرام سرمست استاندار قم نیز گفت: جذب جوانان به سمت اقامه نماز، نیاز به فرهنگ سازی و آسیب شناسی دارد و  هر یک از ارگان ها و نهادها رسالتی مهم در ترویج فرهنگ نماز دارند. اگر مسئولیت هر نهاد و ارگانی در ارتباط با اقامه نماز به خوبی احصاء شود می‌توان فرهنگ نماز را در جامعه توسعه داد.  جذب جوانان به سمت اقامه نماز، نیاز به فرهنگ سازی و آسیب شناسی دارد و در این باره باید برنامه ریزی شود.

سرمست بیان کرد: علاوه بر الگوسازی و فرهنگ سازی نماز در بین جوانان لازم است موانع اقامه نماز نیز مورد بررسی قرار گیرد،  زیباسازی نمازخانه‌ها و تجهیز این فضاها می‌تواند جامعه را به سمت اقامه نماز تشویق کند همچنین برگزاری مسابقات و برنامه های فرهنگی نقش مهمی در آشنایی جامعه با فرهنگ نماز دارد.

استاندار قم گفت: مساله اقامه نماز دارای اهمیت زیادی است و باید هر یک از دستگاه‌های اجرایی و ارگان ها به این مقوله توجه داشته باشند.

وی افزود: خوشبختانه قم در زمینه اقامه نماز و توجه به فرهنگ نمازخوانی سرآمد است و می تواند در بسیاری از برنامه ها در حوزه نماز الگو باشد.

سرمست بیان کرد: برگزاری جلسات در مورد نماز و پیگیری مصوبات می‌تواند اثر بخش باشد بنده با وجود مشغله در این جلسات حضور پیدا می کنم چرا که فرهنگ ترویج نماز اهمیت ویژه ای دارد و باید با انسجام مدیران و مسئولان مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در گسترش فرهنگ نماز باید با شیوه های غیر مستقیم و استفاده از ابزار هنر و برنامه‌های فرهنگی وارد شد.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 253

ثبت نظر

ارسال