Fa En سه شنبه 25 شهریور 1404 ساعت 3 و 13 دقیقه

طرز تهیه کراکت بادمجان / طرز تهیه پوآجا پیتزایی

ساعت 24-طرز تهیه کراکت بادمجان / طرز تهیه پوآجا پیتزایی / طرز تهیه پاستای مرغ پنیری / موادلازم برای تهیه کراکت بادمجان / مواد لازم برای تهیه پوآجا پیتزایی / مواد لازم برای تهیه پاستای مرغ پنیری

پنجشنبه 30 خرداد 1398 ساعت 19:30

موادلازم برای تهیه کراکت بادمجان :
بادمجان کباب شده  چهار عدد
جعفری یا سبزی معطر سه قاشق س خ
سیب زمینی سه عدد
پنیر پارامسان دو قاشق س خ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سوخاری یک پیمانه
روغن ذرت جهت سرخ کردنی به میزان لازم
سیر آسیاب شده  سه حبه
پنیر پیتزا ۱/۲پیمانه
آردسفید ۱/۴پیمانه
تخم مرغ دو عدد
آبلیمو یک قاشق سوپ خوری

طرزتهیه کراکت بادمجان:
در  ابتدا با دمجان ها را کبابی نموده دانه های داخل آن را جدا کرده و آن را ساطوری می کنیم
سپس سیب زمینی را پخته و داخل بادمجان رنده می نماییم و سیر آسیاب شده ،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان و آرد و ادویه ها و آبلیمو به آن اضافه می نماییم.
در مرحله بعد از این که تمام مواد را خوب مخلوط نمودیم. اگر مواد بدست چسبید تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید تا جایی که مواد بدست نچسبد و خوب فرم بگیرد
از مواد به اندازه یک گردو جدا کرده و در آرد سوخاری قرار داده و به آن شکل داده و آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم.
این کراکت ها بسیار خوشمزه هستند به کسانی که عاشق بادمجان هستند توصیه می گردد حتما از این غذا میل نمایند.

در اینجا یک غذای خوشمزه دیگر به نام پوآجا پیتزایی را آموزش می دهیم امیدوارم آن را سرو نمایید و از طعم آن لذت وافری ببرید.

پوآجا پیتزایی :
مواد لازم برای تهیه پوآجا پیتزایی :

دو عدد سفیده تخم مرغ
2/5لیوان شیر
یک لیوان روغن مایع
یک پاکت خمیر مایه (ده گرم یا یک قاشق غذاخوری)
دو قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق مربا خوری نمک
به اندازه دلخواه آرد
برای وسط پوآجا پنبر سفید جعفری وسوسیس کبابی شده فلفل قرمز و زیتون خردشده برای روی پوآجا زرده تخم مرغ بمالید وکنجد
بپاشید و درفر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200بپزید.
 

طرز تهیه پوآجا پیتزایی :
در ابتدا مواد لازم رابه جز آرد با هم ترکیب نمایید بعد آرد را کم کم اضافه کنید چون آرد را نباید زیاد بریزید چون باید یک خمیر نرم داشته باشید که به دست نچسبد خمیر راخوب ورز بدید و  40 دقیقه کنار بگذارید تا ور بیاید
بعد چانه هایی به اندازه 50 گرم (حدودی ) بگیرید ودر سینی بچینید و در اینجا نیز 10 دقیقه استراحت بدهید و ته یک لیوان وسط  پوآجاها را فشار دهید تا گود شود ودر قسمت گودی مواد دیگر(پنیر و فلفل و سوسیس و زیتون خرد شده) قرار دهید و روی خمیر را زرده تخم مرغ بمالید وکنجد بپاشید

 حالا به آموزش پاستای مرغ پنیری که غذای لذیذ دیگری می باشد می پردازیم :

پاستای مرغ  پنیری
 مواد لازم برای تهیه پاستای مرغ پنیری :
پیاز دو عدد نگینی خرد شده
سینه مرغ یک عدد ریز خرد شده
سیر دو حبه( رنده یا ریز خرد شده)
گوجه چهار عدد رنده شده
فلفل دلمه نصف خرد شده
رب گوجه دو قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه یک قاشق

طرز تهیه پاستای مرغ پنیری :
ادویه نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز و سر قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده و آویشن (هر ادویه ای بیشتر دوست دارید ازش استفاده کنید
پاستای فرمی ( من از فوسیلی استفاده کردم ) یک بسته۵۰۰ گرمی( برای پنج الی شش نفر)

ابتدا داخل تابه مقداری روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید کمی زردچوبه بهش بزنید نباید پیاز سرخ بشه درحد سبک شدن کافیه مرغ ریز شده رو اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و تفت بدید هر ادویه که دوست دارید بزنید سیر رو اضافه کنید
فلفل دلمه رو بریزید یه تفت کوچیک بدید و بعد رب گوجه رو بریزید و تفت بدید تا خوشرنگ بشه و رنگ باز کنه بعد گوجه رو بریزید در تابه رو بزارید تا مواد کاملا بخورد هم بره و مزه دار بشه بعد اگه کم آب باشه نصف استکان اب بریزید این مایه باید آبدار باشه،نذارید آبش تبخیر بشه بهتره در نهایت آبلیمو رو اضافه کنید به این مایه پاستا میتونید یه مشت ریحون خرد شده اصافه کنید بینظیر میشه طعمش.
پاستا رو داخل آب جوش بریزید با یک قاشق نمک بزارید ده دقیقه بجوشه تا نرم بشه یک دونه رو امتحان کنید کاملا باید مغز پخت بشه بعد ابکش کنید و درنهایت با مایه پاستا مخلوط کنید موقع مخلوط کردن کمی پنیر پارمسان(پارمژان) روش ریختم و مخلوط کردم و بعد از سرو روی پاستا کمی پنیر موزرلا ریختم و برای یک دقیقه داخل مایکروفر گداشتم تا پنیر آب بشه بعد یکم روش ریحون خرد شده ریختم. ( طرز تهیه کراکت بادمجان )

تعداد بازدید : 288

ثبت نظر

ارسال