Fa En دوشنبه 12 آبان 1404 ساعت 22 و 2 دقیقه

طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر / طرز تهیه پاستل گوشت

ساعت 24- طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر / طرز تهیه پاستل گوشت / مواد لازم برای پاستل گوشت و پنیر/ مواد لازم برای پاستل گوشت / آسان ترین روش تهیه پاستل

جمعه 10 خرداد 1398 ساعت 21:55

پاستل یکی از انواع غذاهای مطلوب در برزیل می باشد. مواد میانی مختلفی را می توان برای پاستل استفاده نمود اما محبوب ترین
آنها گوشت و پنیر می باشد.
پاستل گوشت و پنیر
روکش ترد و مواد میانی خامه ای گوشتی پاستل در آمریکا امپنادا نامیده می گردد. امپناداها معمولا، به جای سرخ شدن پخته می گردند و خمیر آنها متفاوت می باشد. اما اگر از خمیر آماده استفاده نمایید خوشمزه تر است .

 مواد لازم برای پاستل گوشت و پنیر:
روغن زیتون : 1 و ½ ق غ
پیاز متوسط ریز خرد شده : 1  عدد
سیر له شده : 2 حبه
گوشت گاو چرخ شده بدون چربی : 340 گرم
1 عدد گوجه فرنگی بزرگ، وسط آن را خالی کنید و گوشت آن را خرد کنید
شکر : ½ ق غ
خمیر چیلی : ½ ق غ
نمک و فلفل تازه آسیاب شده
پیازچه ریز خرد شده : 3 ق غ
پنیر گودا مکعبی خرد شده : 112 گرم
خمیر یوفکا : 16 ورقه
روغن گیاهی برای سرخ کردن

طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر :
یک ظرف تفلون  را روی حرارت متوسط قرار دهید و سپس روغن زیتون و پیازها را به مدت 3 دقیقه تفت داده تا پیازها سبک شوند. بعد سیر را اضافه نموده  به مدت 40 ثانیه هم بزنید تا عطر سیر به غذا وارد شود.
گوشت گاو چرخ شده را اضافه نموده و هم بزنید تا گوشت پخته گردد گوجه فرنگی، شکر و خمیر چیلی را بیافزایید.
تا زمانیکه گوجه فرنگی ها نرم گردد و به خورد مواد بروند حدود 5 دقیقه طول خواهد کشید.در مرحله بعد برای مزه دار شدن غذا نمک و فلفل را بیافزایید.
پیازچه را اضافه نموده و زیر گاز را خاموش نموده و کنار بگذارید تا مواد خنک گردند.
برای آماده نمودن خمیر با مواد یک سطح صاف را آرد پاشی نمایید.
یک ورقه خمیر را روی آن قرار داده به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد وسط خمیر بگذارید.
یک حبه از پنیر را روی مواد گوشتی قرار دهید و با دقت خمیر را تا نمایید و با دست مواد میانی خمیر را نگه دارید.
با انگشت اطراف خمیر را به هم چسبانده و سپس با یک چنگال حاشیه آن را فشار دهید تا محکم گردد. آردهای اضافی را از روی خمیر پاک نمایید.خمیرها را در روغن گیاهی داغ سرخ نمایید.
وقتی یک طرف آن سرخ شد بچرخانید تا طرف دیگر هم طلایی گردد سپس بیرون آورده داخل بشقابی که کف آن دستمال کاغذی انداخته اید قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه پاستل گوشت :
آب 2.5 فنجان
روغن 1 فنجان
نمک 1 قاشق چای خوری
آرد 6 پیمانه
پیاز خردشده 2 فنجان
گوشت چرخ کرد 1 کیلوگرم
برنج 1/۲ پیمانه
آویشن ،پودر پاپریکا،پودرزیره(ازهرکدام) 1 قاشق چای خوری
نعنا خشک 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ آب پز 1 عدد
جعفری خردشده 1/۲ فنجان
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
کنجد به مقدار لازم
فلفل 1/۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه پاستل گوشت :

دو و نیم فنجان آب را با یک فنجان روغن و یک ق چ نمک روی حرارت قرار دهید وقتی جوش آمد از روی حرارت بر می داریم و شش پیمانه آرد را اضافه می نماییم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا به شکل خمیر شود.
خمیر را روی یک سطح آرد پاشیده قرار داده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیر به دست به اصطلاح نچسبد.
خمیر را به صورت بیست و چهار گلوله پنج سانتی و بیست و چهار گلوله سه سانتی شگل می دهیم و در ظرفی می گذاریم و سلفون یا کیسه نایلونی روی اون ها را می پوشانیم و در دمای اتاق قرار می دهیم.
در قابلمه ی دیگری پیاز رو در یک قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم و گوشت و ادویه ها و نمک و فلفل را به گوشت بیافزایید و هم می زنیم تا گوشت کاملا" طلایی گردد. بعد ۱/۲ پیمانه برنج را اضافه می نماییم و در قابلمه را می بندیم تا حدود یک ربع که برنج پخته گردد.
وقتی برنج پخت ظرف را از روی حرارت بر می داریم و تخم مرغ آب پز و جعفری خورد شده و ۱/۴ فنجان کنجد را اضافه می نماییم و نمک و فلفل آن را تنظیم کرده فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم می نماییم. (در آخرین درجه فر )
با دست خمیر گلوله های بزرگتر را به شکل کاسه هایی درست می نماییم و روی کاغذ روغنی کف سینی فر قرار می دهیم
مخلوط گوشت را بین کاسه های خمیری پخش می نماییم.روی سطح آردی گلوله های کوچکتر را با وردنه به دایره هایی به قطر ۳ سانت برای روی پای گوشت ها پهن می نماییم.
با خمیرهای گرد روی کاسه های پرشده از گوشت را قرار می دهیم و لبه های خمیر را با نوک انگشت خیس نموده و خوب به هم می چسبانیم روی پاستل ها را با برس زرده تخم مرغ رقیق شده با آب مالش می دهیم و روی آن کنجد می ریزیم.
پاستل ها را حدود ۴۰ دقیقه در فر می پزیم تا آماده سرو گردند.( طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر )

تعداد بازدید : 259

ثبت نظر

ارسال